Search Results for: heart sign ong seong wu

Jineman Uler Kambang Duduk Wuluh, Pelog Barang

Judul: Jineman Uler Kambang Duduk Wuluh Format Gending: Jineman Laras: Pelog Barang Karya: Narto Sabdo Format File: MP3 Ukuran file: 8,49 MB DOWNLOAD…

Manyar Sewu, Slendro

Judul: Manyar Sewu Format Gendhing: Lancaran Laras: Slendro Karya: – Format File: MP3 Ukuran file: 4,66 MB DOWNLOAD…

Gleyong, Pelog 6

Judul: Gleyong Format Gendhing: Ladrang Laras: Pelog 6 Karya: – Format File: MP3 Ukuran file: 928 KB DOWNLOAD…

Gending Lobong, Kembang Pepe, Slendro Manyura

Judul: Gending Lobong, Kembang Pepe Format Gendhing: Gendhing Laras: Slendro Manyura Karya: – Format File: MP3 Ukuran file: 10,2 MB…

Not Langgam Ali ali

…nganti ilang mripate jarene nemahi rubeda Yen nganti dinggo wong seje mbesuke wis mangsa bodhowa Pilihanku mripat biru pamrihe mrih sulistya ingkang warni Yen takon isi atiku mbesuke mrisaknana ali…

Privacy Policy

…embedded content if you have an account and are logged in to that website. Analytics Who we share your data with How long we retain your data If you leave…