Kadhung Tresna, Slendro 9

Reaoddmp3
Judul: Kadhung Tresna
Format Gendhing: Langgam
Laras: Slendro 9
Karya: –
Format File: MP3
Ukuran file: 2,11 MB

Jula juli Sumber, Slendro 9

Reaoddmp3
Judul: Jula juli Sumber
Format Gendhing: Kreasi
Laras: Slendro 9
Karya: –
Format File: MP3
Ukuran file: 3,29 MB

Jineman Uler Kambang-Mara Kangen, Slendro 9

Reaoddmp3
Judul: Jineman Uler Kambang-Mara Kangen
Format Gendhing: Jineman
Laras: Slendro 9
Karya: –
Format File: MP3
Ukuran file: 3,58 MB

Jineman Uler Kambang, Slendro 9

Reaoddmp3
Judul: Jineman Uler Kambang
Format Gendhing: Jineman
Laras: Slendro 9
Karya: =
Format File: MP3
Ukuran file: 1,32 MB

Jineman Sarkara, Palaran, Pelog Barang

Reaoddmp3
Judul: Jineman Sarkara, Palaran
Format Gendhing: Jineman
Laras: Pelog Barang
Karya: –
Format File: MP3
Ukuran file: 3,10 MB

Jineman Kandheg, Mijil, Pelog 6

Reaoddmp3
Judul: Jineman Kandheg, Mijil
Format Gendhing: Jineman
Laras: Pelog 6
Karya: Narto Sabdo
Format File: MP3
Ukuran file: 3,12 MB

Jangkung Kuning Rinengga, Pelog Barang

Reaoddmp3
Judul: Jangkung Kuning Rinengga
Format Gendhing: Gendhing
Laras: Pelog Barang
Karya: Narto Sabdo
Format File: MP3
Ukuran file: 4,34 MB

Jaka Tarub,Pelog Barang

Reaoddmp3
Judul: Jaka Tarub
Format Gendhing: Dangdut
Laras: Pelog Barang
Karya: Narto Sabdo
Format File: MP3
Ukuran file: 1,52 MB

Identitas Jawa Tengah, Pelog 6

Reaoddmp3
Judul: Identitas Jawa Tengah
Format Gendhing: Lancaran
Laras: Pelog 6
Karya: Narto Sabdo
Format File: MP3
Ukuran file: 2,18 MB

Gula ganti, Pelog Barang

Reaoddmp3
Judul: Gula ganti
Format Gendhing: Kreasi
Laras: Pelog Barang
Karya: Narto Sabdo
Format File: MP3
Ukuran file: 1,71 MB